Luxe themakamer I Golfkamer - St. Andrews

Golfkamer
100%
min
133%

Golfkamer - St. Andrews

Op het moment dat u de deur van de Golfkamer opent en "de green" opwandelt, waant u zich direct op een Schotse golfbaan. U wordt omringd door de prachtige muurschilderingen van het glooiende Schotse landschap. Direct valt u de iconische Swilcan Bridge op, het hoogtepunt van the "Old Course" in St. Andrews. Dit is de oudste actieve golfbaan van de wereld. Loopt u verder de kamer in, ziet u de golfclubs aan de muur hangen. Als u doorloopt, staat in de badkamer een heerlijk bubbelbad op u te wachten. Wanneer u de badkamer weer uit komt ziet u het kingsize tweepersoonsbed staan. Tegenover dit bed hangt een SMART TV. Hierop kunt u Netflix of Videoland kijken, als u hier een account voor heeft. Daarnaast beschikt de kamer nog over een eigen inloopdouche en toilet.

Nog één keertje kijken dan
Luxe themakamer I Golfkamer - St. Andrews

Eerst even een ontbijtje

Voordat u gaat golfen, kunt u eerst genieten van ons uitgebreide ontbijt. U heeft de keuze uit diverse broodsoorten, bolletjes, heerlijk warme broodjes uit de oven, beschuit, ontbijtkoek, verse vleeswaren en kaassoorten, diverse soorten (zoet) beleg, gekookte eieren (zowel zacht als hard!), (vruchten-) kwark, vers fruit, melk, karnemelk, verse jus d'orange, verschillende soorten koffie en thee! Kortom, voor ieder wat wils!

Waar komt het thema vandaan?

St Andrews staat bekend als "the home of golf". Die naam heeft St. Andrews te danken aan de aanwezigheid van The Royal and Anciënt golf club of St. Andrews. Dit is een van de oudste golfclubs ter wereld. Ook bevindt zich hier de "Old Course", de oudste en een van de meest prestigieuze golfbanen van de wereld.

Meer over St. Andrews
Luxe themakamer I Golfkamer - St. Andrews
Luxe themakamer I Golfkamer - St. Andrews

Golf arrangement I Sla een balletje op één van de golfbanen

Golf Arrangement | Speel op de mooiste golfbanen in Drenthe in combinatie met een verblijf in ons hotel. Speel golf in de prachtige natuur en geniet van de rust en ruimte in Drenthe. Als u bij het reserveren van een golfbaan noemt dat u bij ons verblijft, betaalt u een gereduceerd tarief!

Boek het Golfarrangement hier
Bel Route