Luxe Themakamer in Drenthe I De Brouwerij

Luxe Themakamer I De Brouwerij

Bent u nou een échte bierbrouwer, bierfanaat, bierkenner of gewoon bierliefhebber? Dan is dit de kamer voor u! Deze themakamer is gebaseerd op de allermooiste ambacht van de monniken: het bierbrouwen. Als je de kamer binnen loopt valt het thema direct op. De metertjes op de muur, koperen buizen aan het plafond, de prachtige schets aan de muur en natuurlijk vooral de indrukwekkende "coupe" waar het bed in staat. Alles doet denken aan bier, brouwen en de Brouwerij! Het hoogtepunt van de kamer bevindt zich in de badkamer. Hier vindt u het heerlijke bubbelbad waar al onze luxe themakamers mee uit zijn gerust. Tegenover het ruime tweepersoonsbed hangt een SMART TV. Hier kun je Netflix op kijken of Videoland als je een account hebt. Daarnaast zit er in de luxe badkamer een ruime inloopdouche en toilet.

nog één keertje kijken dan!
Luxe Themakamer in Drenthe I De Brouwerij

La Trappe, Proef de stilte

Subtiel is ze aanwezig bij Abdij Onze Lieve Vrouwe van de Koningshoeven in Berkel-Enschot, de Abdij waar de stijl van ons hotel op is gebaseerd. De geur van hop, gist en mout. Hier wordt sinds 1884 het trappistenbier La Trappe gebrouwen. De monniken van de abdij staan aan de oorsprong van dit bier. Zij worden in de volksmond ‘trappisten’ genoemd, naar de herkomst van hun orde: het Franse Soligny-La-Trappe.

Uiteraard hebben wij ook La Trappe bieren op de fles én van de tap.

Klik hier voor meer info over La Trappe
Luxe Themakamer in Drenthe I De Brouwerij
Luxe Themakamer in Drenthe I De Brouwerij

Maallust, met toewijding gebrouwen!

Lange tijd was gevangenisdorp Veenhuizen in Drenthe een zelfvoorzienend dorp. Naast de gevangenissen waren er ook scholen, kerken, een spinnerij en boerderijen. Op het industriecomplex werden de landbouwproducten uit de omgeving verwerkt. In wat ooit de graanmaalderij was is nu bierbrouwerij Maallust gevestigd. Onder de oude dakspanten en de restanten van de droogmachines staan koperen ketels. Hierin brouwen zij sinds 2011 op ambachtelijke wijze hun heerlijke bier. Als je alles wilt weten over Maallust of het beste bier van Nederland wilt proeven, 'de Weldoener,' kun je op de knop hieronder klikken voor hun website.

Klik hier voor meer info over Maallust!

Genieten van een High Beer!

De High Beer bestaat uit een preuvenement van 3 bieren. U kunt uiteraard kiezen uit ons volledige assortiment van La Trappe & Brand. Twee La Trappe bieren hebben wij op de tap en daarnaast nog een seizoensbier. U heeft ook de mogelijkheid om andere speciaalbier merken te proeven. Of neemt u liever gewoon een pilsje van de tap? De High Beer komt met een overheerlijke en goed gevulde borrelplank! De hapjes bestaan o.a. uit een borrelmix, gemarineerde olijven, kaas, worst en broodjes met smeersels

Klik hier voor meer info over onze High Beers!

Luxe Themakamer in Drenthe I De Brouwerij
Bel Route