Luxe themakamer in Drenthe I Het Boomkroonpad

Luxe themakamer in Drenthe I Het Boomkroonpad

Luxe themakamer I Het Boomkroonpad

Wanneer u de deur van de kamer met de naam Boomkroonpad opent, waant u zich direct in de bossen. U wordt omringd door houten accenten en indrukwekkende boomtoppen. Als u om zich heen kijkt vindt u op de muren een prachtig azuurblauw accent terug. Deze kleur is gebaseerd op de reling van een van de mooiste wandelroutes in de omgeving; het Boomkroonpad. Als u de kamer binnen loopt valt het houten bureautje met twee comfortabele stoelen op. U kijkt naar buiten en u ziet direct de imposante Stefanuskerk van Westerbork. In de badkamer vindt u het hoogtepunt van deze kamer terug. Dit is uiteraard het heerlijke bubbelbad waar al onze luxe themakamers mee uit zijn gerust. Tegenover het ruime tweepersoonsbed hangt een SMART TV. Hier kunt u Netflix op kijken of Videoland als u een account heeft. Daarnaast zit er in de luxe badkamer een ruime inloopdouche en toilet.

Nog één keertje kijken dan

Het Boomkroonpad

Op de Hondsrug ligt tussen de bomen het Boomkroonpad verscholen, een pad van 125 meter lang. U moet wel stalen zenuwen hebben, want het hoogste punt is maar liefst 22.5 meter hoog! Het Boomkroonpad is tevens het beginpunt van verschillende boswandelingen door Boswachterij Gieten-Borger.

Klik hier voor meer info over het Boomkroonpad!
Luxe themakamer in Drenthe I Het Boomkroonpad
Luxe themakamer in Drenthe I Het Boomkroonpad

Eerst even een ontbijtje!

Voordat jullie op het Boomkroonpad gaan wandelen, kunnen jullie eerst genieten van ons uitgebreide ontbijt. U heeft de keuze uit diverse broodsoorten, bolletjes, heerlijk warme broodjes uit de oven, beschuit, ontbijtkoek, verse vleeswaren en kaassoorten, diverse soorten (zoet) beleg, gekookte eieren (zowel zacht als hard!), (vruchten-) kwark, vers fruit, melk, karnemelk, verse jus d'orange, verschillende soorten koffie en thee! Kortom, voor ieder wat wils!

Het Hunebedcentrum in Borger

Waan jezelf in de prehistorie in het vernieuwde Hunebedcentrum. Op steenworp afstand van het grootste hunebed van Nederland liggen de verhalen voor het oprapen! Het Hunebedcentrum ligt in Borger, vlak bij het Boomkroonpad. Deze twee uitjes zijn dus goed te combineren.

Klik hier voor meer info over het Hunebedcentrum!
Luxe themakamer in Drenthe I Het Boomkroonpad
Luxe themakamer in Drenthe I Het Boomkroonpad

Lekker weertje?

Dan is het een uitstekend idee om te fietsen naar het Boomkroonpad! Wij verhuren normale fietsen én E-bikes! Neemt u uw eigen fietsen mee dan kunt u deze neerzetten in onze overdekte fietsenstallingen waar ook oplaadpunten aanwezig zijn.

Bel Route