Bedrijfsuitje in coronatijd | Ideaal als lunchbreak of voor onder andere coaching- of functioneringsgesprekken! Verantwoord wandelen en een heerlijke scharrelbox mee voor onderweg, dat klinkt toch fantastisch! Kies voor de 6.5 km of 10 km. Met de lange versie kom je ook door het Museumdorp Orvelte.

Even naar kantoor gaan is niet meer vanzelfsprekend. Ga er daarom samen met je collega's op uit om bij te kletsen of gebruik het moment voor een zakelijke bespreking. Twee vliegen in één klap!

Smulroute als bedrijfsuitje - Coronaproof erop uit!

Per dag minimaal een half uurtje bewegen is erg goed voor de gezondheid. Wandelen door de natuur zorgt namelijk voor stressvermindering en ontspanning tussen het werken door. Daarnaast zorgt het ook voor productiviteit en creativiteit. Even een frisse neus halen samen met collega's is daarom niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor het verbeteren van de onderlinge band met je collega's.

We zitten de laatste tijd al vaak genoeg op het kantoor of we werken zelfs hele dagen thuis.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een warme drank bij aankomst
  • Een tasje met een scharrelbox gevuld met 10 heerlijke hapjes waaronder zoet en hartig (ook vegetarisch mogelijk) en een flesje water
  • Bij terugkomst een broodje vlees of vegetarisch van de BBQ
  • Een natuurwandeling van 6.5 of 10.0 kilometer

De smulroute is te reserveren tot 20 personen. Uiteraard verwachten we dat iedereen zich aan de huidige maatregelen zal houden, en de 1.5 meter afstand zal bewaren tijdens de wandeling.

Reserveren voor de smulroute als bedrijfsuitje kan via onderstaande formulier, telefonisch of per mail.

Vanaf € 19,- p.p.
Bel Route