Rolstoeltoegankelijk hotel Drenthe | Mindervalide kamers

Rolstoeltoegankelijk hotel Drenthe| Gezellig themahotel in het centrum van Westerbork, hartje Drenthe.

Zit u in een rolstoel? Geen probleem, wij zijn een rolstoeltoegankelijk hotel en kunnen voor u een kamer op de begane grond reserveren! Daarnaast is er ook een lift. Wij hebben een paar kamers die voorzien zijn van beugels bij het toilet en een douche zonder opstapje.

Boek eenvoudig en snel uw hotelkamer online!

Wilt u een hotelkamer reserveren? Dat kan eenvoudig via onderstaande button welke leidt naar ons 'MEWS' boekingssysteem. Wanneer u klikt op 'Hotelkamer reserveren' kunt u de gewenste datum invoeren en ziet u welke kamertypes nog beschikbaar zijn. De betaling hoeft u pas bij ons in het hotel te doen! Inchecken is mogelijk vanaf 15.00 uur en uitchecken tot 11.00 uur.

Wilt u liever eerst even de hotelkamers in detail bekijken? Dat kan natuurlijk ook. Klikt u dan op de button 'Hotelkamers bekijken'.

Hotelkamer reserveren Hotelkamers bekijken
rolstoel hotel drenthe
Uitgebreid ontbijtbuffet

Elke ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet klaar. Doordeweeks kunt u ontbijten van 07.00 - 10.00 uur en in het weekend van 08.00 - 10.30 uur. De kosten van het ontbijt bedragen € 14.75 p.p. en u kunt dit ter plaatse reserveren.

Restaurant

Het restaurant is elke dag geopend voor lunch en diner, maar in de ochtend uiteraard ook voor een lekker kopje koffie met vers gebak en wat dacht u van een huisgemaakte cocktail in de middag! Wanneer u in het hotel verblijft kunt u alles wat in het restaurant genuttigd wordt op uw hotelrekening laten zetten. Zo hoeft u niet elke keer af te rekenen, maar wordt dit aan de eindafrekening toegevoegd.

Arrangementen

Bent u op zoek naar een goedkoop hotel? Wellicht vindt u onze voordelige arrangementen interessant! Wilt u nog even last minute een leuk arrangement in het mooie Drenthe reserveren? We hebben voor ieder wat wils! Zo hebben we arrangementen met wellness, fietsen of bijvoorbeeld Wildlands! Kijkt u maar eens naar onze Arrangementen pagina.

Bel Route