Overnachten met kinderen | Veilig en avontuurlijk

Gezinskamers met een gaaf thema

Wat maakt het zo leuk om bij ons te overnachten? Nou, dat kan niet missen. Wij hebben (gloednieuwe) kamers die speciaal zijn ingericht voor gezinnen met kinderen. Hier kun je namelijk met het hele gezin in verblijven! Deze kamers bestaan uit twee verdiepingen, waarbij de ouders kunnen slapen in een heerlijk kingsize tweepersoonsbed op de begane grond en de kinderen slapen op een comfortabele slaapsofa! En dan nog iets.... zowel beneden als boven hangt een televisie! Daarnaast staat er boven een bad, wat betekent dat je ook lekker vanuit bad televisie kunt kijken.


Al deze kamers hebben een speciaal thema, waar de hele inrichting op is geïnspireerd. Nieuwsgierig naar deze thema's? Klik dan gauw op onderstaande button!

Bekijk de thema's
overnachten met kinderen
Orvelte

Wat is er allemaal te doen?

Nou, genoeg! We zijn gevestigd in het centrum van Westerbork. Afgezien van dat het een leuk dorpje is met een aantal winkeltjes, ligt het ook midden in de natuur. Bos en heidevelden maken het een uitstekende omgeving om heerlijk door te fietsen of wandelen. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om met de kinderen een culinaire beleveniswandeling te maken. Een wandeling waarbij verschillende vragen moeten worden beantwoord en opdrachten moeten worden uitgevoerd. Bij vertrek en terugkomst krijg je een lekker hapje en drankje!

Daarnaast is op 3,5 kilometer afstand het museumdorpje Orvelte te vinden. Hier wonen en werken de mensen nog zoals zij vroeger deden. Hier vind je onder andere een oud bakkerijtje (waar je heerlijke knieperties kunt krijgen!), een oud snoepwinkeltje maar ook een smederij en glasblazer! Wat je ook in Orvelte vindt is een kleine dierentuin met allemaal bijzondere dieren! Zo kun je hier een vogelspin aaien (voor wie durft natuurlijk), maar loopt er ook een heus stinkdier rond! Brrr... wat spannend!

Ietsje verder, in Emmen, vinden we een dierentuin in het groot. WILDLANDS Adventure Zoo, een dierentuin met diverse gave attracties. Hier kun je leeuwen bewonderen, maar ook pinguins!

Op zoek naar een educatief uitje? Dan sturen we jullie naar Borger! Hier is namelijk het hunebedcentrum, een informatief centrum waar je alles leert over de ijstijd en de prehistorie. Je leert alles over hunebedden, waar ze voor gemaakt werden en ook hóé ze gemaakt werden. Een mooie expositie geeft dit zo weer dat je het allemaal precies kunt inbeelden! Het is net echt!

Een stukje terug vind je Ellert en Brammert. Dit is een openluchtmuseum. Je loopt hier door een park en kunt precies zien hoe het er hier een eeuw geleden uit zag. Maar dit openluchtmuseum is niet zomaar een openluchtmuseum. Er wordt hier gesproken over een legende, namelijk die van Ellert en Brammert. Twee reuzen die vroeger over het Ellertsveld jaagden.... Dit park brengt de reuzen weer even tot leven, dus pas goed op!

borger

En waar kunnen we eten?

In ons restaurant, want ook hier verwelkomen wij graag kinderen! Zo hebben we een speciale kinderkaart. Hier krijgen kinderen een kleurplaat en een doosje potloodjes bij. Daarnaast hebben we voor de kinderen een héél gave speeltuin! Zowel vanuit het restaurant als vanaf het terras hebben ouders zicht op de speeltuin. I-de-aal!

Menukaart bekijken
Bel Route