Ontbijten bij Adbij de Westerburcht in Westerbork

Heerlijk ontbijten bij Abdij de Westerburcht

Begin de dag goed met een stevig ontbijt. Kiest u voor een van onze opties van de menukaart of gaat u toch liever voor het uitgebreide ontbijtbuffet waar u onbeperkt van kan smullen!

Verse jus d'orange, warme broodjes en nog veel meer!

Het uitgebreide ontbijtbuffet bestaat uit diverse broodsoorten, bolletjes, heerlijk warme broodjes uit de oven (zoals croissantjes en kaiserbroodjes), verse vleeswaren en kaassoorten, diverse soorten (zoet) beleg zoals huisgemaakte jam en honing uit de streek, gebakken spek, roerei, gekookte eieren (zowel zacht als hard!), ontbijtgranen, melk, karnemelk, verse jus d'orange die u zelf kunt persen, verschillende soorten koffie, thee, kwark, yoghurt en fruit. U kunt gebruik maken van het ontbijtbuffet tot 10:00 uur. Zaterdag en zondag tot 10.30 uur.

Ontbijten bij Adbij de Westerburcht in Westerbork
Ontbijten bij Adbij de Westerburcht in Westerbork

'Ontbijt de Westerburcht'

'Ontbijt de Westerburcht' bestaat uit een kop koffie of thee en een glaasje verse jus, 2 plakken vers desembrood met beleg naar keuze, yoghurt of vruchtenkwark met vers fruit en granen. Bent u niet zo'n grote eter in de ochtend dan is het ook mogelijk om alleen een lekker plak desembrood te bestellen met roomboter en huisgemaakte jam of een lekker bakje yoghurt of kwark met vers fruit en granen. Deze ontbijtjes zijn te bestellen tot 12:00 uur. Zo is er voor ieder wat wils.

Bekijk hier de prijzen!

Bel Route