Nieuwjaarsborrel op maat

Nieuwjaarsborrel

Bij Abdij de Westerburcht is alles mogelijk wat betreft uw Nieuwjaarsborrel. Abdij de Westerburcht is van zichzelf al een bijzondere locatie, en in de huidige wintersfeer waant u zich in een prachtige betoverende omgeving. Wij beschikken over twee karakteristieke zalen en serres met een totale capaciteit van 400 personen. Bijna alle ruimtes zijn standaard voorzien van airconditioning, beamer en projectscherm. Via LED-RGB verlichting kunnen wij de zaal in elke gewenste sfeer invullen. Een unieke bijzondere locatie om uw Nieuwjaarsborrel te organiseren.

Bekijk hier de zalen
Kapel borrel nieuwjaar

Arrangement op maat

Zoals u hierboven al gelezen had, bij Abdij de Westerburcht is alles mogelijk! Wij maken graag een Nieuwjaarsborrel arrangement op maat, gebaseerd op uw wensen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het arrangement uit te breiden met een 3-gangen diner of wellicht houdt u het liever bij een borrel met een uitgebreid hapjesbuffet.

Hoe zo'n Nieuwjaarsborrel arrangement er dan precies uit ziet? Voor u hebben we hieronder twee voorbeelden beschreven.

Special Dinner Arrangement

U wordt in onze prachtige Kapel hartelijk verwelkomd met een flute Drentsche Heidelikeur gecombineerd met mousserende wijn of een non-alcoholische cocktail. De Kapel is gezellig ingericht met statafels en een bar. Wanneer u uw aperitief genuttigd heeft, is er de gelegenheid tot vrij drinken. U kunt een drankje bij de bar halen, maar er zullen ook drankjes worden uitgeserveerd. U zult in de Kapel beginnen met een voorgerechtje in de vorm van een amuse. Daarna verplaatst u zich naar de Abdijzaal waar mooi opgemaakte tafels klaar staan. Hier nuttigt u het hoofdgerecht en een dessertproeverij. Het genoemde menu kunt u hieronder nader bekijken. U sluit de avond af met een kopje koffie of thee.

De kosten voor bovenstaand arrangement op maat zijn € 40.00 per persoon.

Dessert chocolade Callebaut
Hapjesbuffet

Hapjesbuffet

U wordt in de Kapel of de Abdijzaal hartelijk welkom geheten met een flute Prosecco of non-alcoholische cocktail. Welke zaal uw voorkeur heeft is nader te bepalen. Deze zaal zal ingericht zijn met statafels en een bar. U heeft de gelegenheid tot vrij drinken, waarbij het mogelijk is om uw drankje aan de bar te bestellen maar er zal uiteraard ook worden uitgeserveerd. In de zaal vindt u een uitgebreid speciaal hapjesbuffet. U kunt hieronder bekijken waaruit het hapjesbuffet zal bestaan.

De kosten voor bovenstaand arrangement op maat zijn € 23.50 per persoon.

Bel Route