Nieuwe richtlijnen!

NIEUWE RICHTLIJNEN

  • Personeel niet dichtbij elkaar staan (1,5 meter richtlijn)
  • Regelmatig handen wassen en desinfecteren
  • Eenrichtingsverkeer hanteren en erop toezien; zowel gasten als personeel
  • Gasten krijgen door ons een tafel toegewezen, mogen deze NIET zelf uitzoeken
  • Op de plek/ wijk waar je wordt ingepland moet je ook blijven
  • Gasten worden bij incheck verzocht het toilet op de kamer te gebruiken
  • Bij het indekken van de tafels het wijnglas op het uiteinde van de tafel zetten, zodat je bij het 1e drankje kunt vermelden dat alles hier geserveerd gaat worden en de gasten ook vragen of de ze borden ed. daar weer neer zetten nadat ze uitgegeten zijn.
  • Stoelen elke keer weer naar de binnenkant schuiven
  • Tafels en stoelen zeer goed schoonmaken!
  • Na het ontbijt de vloeren stofzuigen en dweilen
  • De tafelnummers zijn aangepast en staan op de nieuwe plattegrond in de Handheld
  • De bonnetjes van de kamers hoeven nog niet afgetekend te worden
  • Bij voorkeur geen betalingen van hotelgasten in het restaurant doen (gasten kunnen de restaurant rekening ook apart van de hotelrekening betalen bij de receptie)
  • Er mag overdag gewoon lunch gedraaid worden en s avonds mag er ook geborreld worden in het restaurant; open tot 23.00 uur
  • We maken gebruik van oortjes in het restaurant om het werken efficiënter te maken en corona-proof, hier moeten we allemaal mee werken; vanaf ontbijt t/m diner
  • Oortjes na gebruik schoonmaken/desinfecteren en in de daarvoor bestemde ladekast leggen
  • Hotelgasten mogen gebruik maken van roomservice (via QR-code bestellen); dagelijks tot 22.00 uur, m.u.v. zondag tot 20.00 uur
  • Voor het ontbijt alleen prullenbakjes opdekken
  • Bestek zoveel mogelijk tussendoor in kleine hoeveelheden afwassen en meteen poleren (niet opsparen tot na tijd)
  • ALC standaard opdekken voor voorgerecht en hoofdgerecht (2 messen + 2 vorken p.p.)
  • Geen karaffen water meer standaard aanbieden, gasten vragen of ze met of zonder bubbels wensen en zo proberen flessen Sourcy te verkopen i.p.v. kraanwater
  • We kiezen er bewust voor niet met handschoen te werken aangezien dit schijnveiligheid (ontbijtbuffet). Met handschoenen zit je overal aan en deze was je tussendoor niet
  • Hotelgasten mogen tussen 17.00 – 21.00 uur niet op het terras zitten. Hotelgasten eten BINNEN
  • Bij de hoteltuin, bankjes en terras bij de receptie staan QR codes. Gasten kunnen zo zelf een drankje bestellen. Mocht de gast er niet uitkomen, wel even helpen.
  • Binnen mogen er niet meer dan 30 personen zitten, TENZIJ dit alleen hotelgasten zijn. Dan mogen er wel bijvoorbeeld 70 gasten binnen zitten.

 

 

Bovenstaande kan tussendoor nog weer wijzigen i.v.m. de richtlijnen van het RIVM die continu wijzigen!

 

Bel Route