moederdag

High tea aan huis!

Verras je moeder met een High Tea aan huis! Dit is een High Tea zoals je deze bij ons gewend bent, maar dan gewoon lekker bij je moeder thuis! Hoe dat in zijn werk gaat? Onze koks bereiden een heerlijke High Tea, met zoete en hartige hapjes. Wanneer die klaar is, komt één van onze medewerkers de High Tea brengen! Natuurlijk wel op gepaste afstand! Het enige wat jullie hoeven te regelen, is dat er kokend water is! Wij brengen natuurlijk de verse theesmaken mee, servies én je kan er een persoonlijk kaartje bij doen voor je moeder! De dag erna komen wij de vieze vaat weer ophalen, die mag je gewoon buiten neer zetten!

De bezorging binnen een straal van 10 kilometer is gratis.

Wat zit er allemaal bij in?

De Afternoon High Tea bestaat uit zoete en hartige lekkernijen en een ruime keuze van verschillende soorten verse thee geserveerd met: schijfjes citroen, suiker, honing en melk.

Zoet: Mini muffins, cheesecake, chocolade brownies, Bossche bolletjes, appel vanille gebakjes, mini beignets met rood fruit, ambachtelijke handgemaakte scones met mascarpone en marmelade, cake van 'de Abdij' met La Trappe Quadrupel, roomboterkoekjes en Belgische bonbons.

Hartig: Wraps met gerookte zalm, mesclun, roomkaas en mosterd dillesaus, mini broodjes Allemagne met rundercarpaccio en sandwiches met huisgemaakte eierbieslooksalade.

moederdag

Meer informatie over de High Tea aan huis

moederdag

Geef je moeder een cadeaubon!

Vind jij het veel leuker om jouw moeder iets te geven waar ze naar uit kan kijken? Denk dan eens aan een cadeaubon! Alles wat we aanbieden, kun je cadeau geven! Zo kun je kiezen voor een High Tea in ons restaurant, een High Cocktail, High Coffee, High Beer óf High Wine maar ook een hotelverblijf of culinair wandelarrangement! Cadeaubonnen zijn ook mogelijk in elk gewenst bedrag.

Het leuke van onze cadeaubonnen is dat je deze kunt personaliseren. Zo kun je een foto van jou en je moeder erop laten plaatsen of een tekst geschreven aan je moeder!

Cadeaubon bestellen
Bel Route