Genieten tijdens een overnachting in luxe hotels Drenthe

Luxe hotels Drenthe | Geniet in alle luxe van het prachtige Drenthe. Kom overnachten in één van onze luxe themakamers wanneer u overdag Drenthe heeft ontdekt. Onze luxe hotelkamers beschikken over kamers met een bubbelbad of een privé sauna.

Bekijk onze luxe themakamers

Luxe hotels Drenthe

Op zoek naar luxe hotels Drenthe?

Zoek niet langer verder, want bij Abdij de Westerburcht kunt u luxe overnachten met een privé sauna bij de hotelkamer.

Ons hotel heeft een unieke ligging in het hart van Drenthe. De omgeving biedt vele mogelijkheden. Cultuur, winkelen, ontspanning en natuur. Dit alles ligt binnen handbereik of op loopafstand. Zowel het hotel als het restaurant zijn geheel afgestemd op de uitstraling van Abdij de Koningshoeven in Berkel-Enschot. In het Grand Café gaat men terug in de tijd door de aankleding van glas-in-lood ramen, muurschilderingen, fakkels en houten vloeren.

Abdij de Westerburcht is een puur, sfeervol en luxe hotel en restaurant met (h)eerlijke gerechten. Kom tot rust in ons luxe hotel en geniet van de gastvrijheid in Westerbork.

Menukaart met (h)eerlijke streekproducten

De menukaart in ons restaurant is geïnspireerd op het kloosterleven. We koken graag met streekproducten uit Drenthe en soms ook met trappistenbieren. Deze bieren geven met hun rijke, complexe smaak een extra dimensie aan de meest diverse gerechten.

Het restaurant is speels opgesteld en biedt plaats aan ruim 100 personen. De serres in ons restaurant zijn ook zeer geschikt voor besloten gezelschappen. De lounge met open haard maakt de sfeer compleet.

Menukaart

Restaurant

luxe restaurant Drenthe
sfeervol terras luxe hotels Drenthe

Sfeervol terras in Westerbork

Ons terras is mooi in de zon gelegen en sfeervol ingericht met loungebanken, open haardjes en zonnezeilen. Al vele jaren is ons terras opgenomen in de top 100 van beste terrassen van Nederland. 's Morgens ideaal voor bijvoorbeeld een kop koffie met 100% huisgemaakt gebak en later op de dag natuurlijk ook om gezellig te borrelen. Bestel een lekker trappistenbier van de tap uit de fles of kies uit één van de heerlijke wijnen van de kaart.

En als het afkoelt? Dan verwarmen wij het terras met heaters en liggen de terrasdekentjes voor u klaar. Vervolgens kunt u heerlijk overnachten in één van de meest luxe hotels in Drenthe.

Restaurant Drenthe | Lees meer over het restaurant

Bel Route