Luxe Hotel Nederland | Abdijhotel de Westerburcht

Luxe hotel Nederland | In Westerbork in Drenthe vind je het mooie en luxe Abdijhotel De Westerburcht. Voor wie heerlijk onbezorgd wil genieten van een luxe overnachting is dit echt the place to be!

Luxe overnachten daar houdt iedereen van, en het mooie is dat deze luxe bij ons ook nog eens betaalbaar is! Lekker een weekje, weekendje, een nacht, of een paar dagen genieten van luxe? Bekijk de mogelijkheden van ons hotel. We hebben een breed aanbod met hotelkamers en overnachtingsmogelijkheden.

Bekijk onze luxe thema suites

luxe hotel nederland
100%
min
85%

Overnachten in een Luxe Hotel Nederland duur?

Nee hoor! Wij hebben diverse arrangementen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Nieuwsgierig? Bekijk ons aanbod en boek uw overnachting voor 2 personen in één van onze luxe themakamers. Wilt u liever met het hele gezin weg? We hebben Luxe Thema Suites. Deze Suites zijn splitlevel en de bank kan omgetoverd worden als slaapbank, zodat je met z'n vieren kan slapen in één van onze mooie Suites.

Wat wij onder luxe verstaan is een hotelkamer die van alle gemakken voorzien is. Denk bijvoorbeeld aan een hotelkamer met een eigen bubbelbad of een eigen sauna. Maar dat is niet het enige. We hebben ook heerlijke wellness arrangementen voor u in petto. Romantisch met zijn tweeën genieten van luxe, het kan allemaal.

HOTELKAMERS

Luxe overnachten in Nederland

In het hart van Drenthe ligt Hotel Abij de Westerburcht. De locatie is uniek en de omgeving biedt vele mogelijkheden. Alles binnen handbereik of op loopafstand zoals, cultuur, winkelen, ontspanning en natuur. De inrichting van het hotel en restaurant zijn afgestemd op de uitstraling van Abdij de Koningshoeven in Berkel-Enschot. Puur, sfeervol en luxe, dat is een goede omschrijving van Abdij de Westerburcht. Kom overnachten in een luxe hotel in Nederland en genieten van de gastvrijheid in Westerbork.

ARRANGEMENTEN

luxe hotelkamer nederland
restaurant luxe hotel
100%
min
57%

Restaurant bij Luxe Hotel Nederland

Ons restaurant heeft een van de weinige trappistenbieren dat in Nederland onder toezicht van de monniken gebrouwen wordt op de tap en in de fles. Ook onze menukaart in het restaurant speelt in op het kloosterleven. Gelukkig kunnen wij gebruik maken van de vele bijzondere streekproducten die Drenthe rijk is. Onze gerechten zijn meestal samengesteld met Drentse streekproducten en soms zelfs met heerlijke trappistenbieren. Door de rijke, complexe smaak geven deze bieren een extra dimensie aan de meest diverse gerechten. Het restaurant biedt plaats aan 100 personen en door de speelse opstelling oogt het zeer ruim. Voor besloten gezelschappen zijn de serres in ons restaurant uitermate geschikt. De lounge met open haard maakt de sfeer compleet.

RESTAURANT

Terras bij Luxe Hotel Nederland

Op het terras geniet u van de zon gelegen op één van de heerlijke loungebanken. Ons terras staat al heel wat jaren in de top 100 van beste terrassen van Nederland. Niets is leuker dan 's morgens de dag beginnen met een kop koffie met 100% huisgemaakt gebak. Of wat dacht u van een gezellige borrel om de dag mee af te sluiten? Mocht het 's avonds afkoelen dan verwarmen wij het terras met heaters en er liggen standaard warme terrasdekentjes voor u klaar. Kortom bent u op zoek naar een luxe hotel Nederland? Zoek niet verder, Hotel Abdij de Westerburcht is wat u zoekt!

terras luxe hotel nederland

High wine, beer of cocktail

Een heerlijke high wine, beer of cocktail op uw eigen terras? Dat kan!

Heerlijk in het zonnetje genieten van onze mooie wijnen, speciale bieren of heerlijke cocktails, met een uitgebreide borrelplank vol met bijpassende hapjes. Dit is één en al genieten!

Restaurant Drenthe | Culinair genieten in ons sfeervolle restaurant

Bel Route