Knooppunten Wandel Arrangement | Voor de wandelliefhebbers

Knooppunten Wandel Arrangement | In deze tijd is het goed om de natuur in te gaan, niet alleen houdt het ons lichamelijk op de been, ook is het voor onze geest een positieve stimulans. In de natuur kunnen wij ons hoofd even helemaal leegmaken, waardoor er weer volop ruimte komt voor goede ideeën! Wie op zoek is naar mooie natuur om door te wandelen, is in Drenthe op de juiste plek. Drenthe helpt jullie namelijk een handje mee, met een uitgebreid wandelnetwerk dat gebaseerd is op knooppunten. Omdat dit netwerk zo groot is, kom je weinig mensen tegen en kun je makkelijk afstand houden van elkaar. Zo kun je zorgeloos de natuur in.

Bij het knooppunten wandel arrangement is ook een culinair wandelarrangement inbegrepen. Culinair arrangement, kan dat wel nu? Ja hoor. Hotelgasten mogen namelijk bij ons gewoon gebruikmaken van het restaurant, volgens de Veiligheidsregio Noord en in Orvelte, waar de wandeling naar toe gaat, kan een soepje worden afgehaald en op een plekje naar keuze in het museumdorpje genuttigd worden, daar zijn genoeg mogelijkheden voor! Zie het maar als een mini picknick in het meest bijzondere dorp van Drenthe!

BEN JIJ KLAAR OM DRENTHE TE ONTDEKKEN?

Knooppunten wandel arrangement

Knooppunten Wandel Arrangement

  • Welkomstdrankje
  • Verblijf in een Tweepersoonskamer
  • Wandel knooppuntenkaart
  • Elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 maal een culinair middagarrangement! (Wandeling welke start met koffie/thee en gebak, onderweg een soepje en bij terugkomst een plate gerecht)

(Ook boekbaar voor één persoon met verblijf op een éénpersoonskamer. Hiervoor geldt een toeslag van € 16.00 p.n.)

Bij een overnachting op vrijdag of zaterdag rekenen we een toeslag van € 5.00 per persoon per nacht.

Vanaf € 117,00 p.p.
3-daags (2 nachten)
€ 117,00 p.p.

Uitgebreid ontbijtbuffet!

ONTBIJTBUFFET
Maandag t/m vrijdag: 7.00 - 10.00 uur . Zaterdag & zondag: 8.00 - 10.30 uur .

Het uitgebreide ontbijtbuffet bestaat uit diverse broodsoorten, bolletjes, heerlijk warme broodjes uit de oven, zoals croissants en kaiserbroodjes, verse vleeswaren en kaassoorten, diverse soorten (zoet) beleg, gebakken spek, roerei, gekookte eieren (zowel zacht als hard!), ontbijtgranen, melk, karnemelk, verse jus d'orange die u zelf kunt persen, verschillende soorten koffie, thee, yoghurt en fruit.

Knooppunten Wandel Arrangement

UPGRADE MOGELIJKHEDEN

Verwen uzelf met een upgrade! Voor slechts een klein bedrag extra, boekt u één van onze luxe kamers. Wat dacht u bijvoorbeeld van een kamer met bubbelbad of een privé sauna? Heerlijk toch!

WANDEL ARRANGEMENT UPGRADINGSKOSTEN

BEKIJK HIER HET KAMEROVERICHT
Luxe Suite 'Het Gevangenismuseum'

Luxe Themakamer 'Beauty & Wellness'
Bel Route