Zowel klantvriendelijk als kindvriendelijk!

Kindvriendelijk

Ons restaurant is kindvriendelijk. Naast het restaurant bevindt zich een grote multifunctionele speeltuin waar kinderen van verschillende leeftijden gebruik van kunnen maken. Vanaf het terras, maar ook vanuit het restaurant is er goed zicht op de speeltuin. Een vrolijk speelparadijs waar uw kinderen plezier van zullen hebben, terwijl u even tijd heeft voor uzelf.

Kinderen hebben ook de mogelijkheid om te kiezen uit een gevarieerde kindermenukaart! Zo kunnen zij zelfs met papa en mama een 2 of 3 gangen diner mee eten! Zij kunnen bijvoorbeeld een mini carpaccio of mini biefstukje bestellen! Lekker smullen dus!

Voor de kleinere kindjes hebben wij uiteraard stevige kinderstoelen!

Meer informatie over het restaurant
Kindvriendelijk
Kindvriendelijk

Gezellig uit logeren!

Bij Abdij de Westerburcht kunt u ook goed overnachten samen met uw kinderen. De Luxe themakamers zijn fantastisch voor kinderen om in te verblijven. Denk bijvoorbeeld aan de bibliotheekkamer, golfkamer of een boomkroonpad kamer! Iedere Luxe themakamer beschikt tevens over een bubbelbad. Er zijn nu ook gave themasuites! Zo kan er overnacht worden in de Wildlands suite, de spannende Gevangenismuseum suite of bijvoorbeeld de supersnelle TT Circuit suite! Het mooie van deze suites is dat de hele familie in deze kamer kan overnachten! Kom heerlijk met het gezin genieten van al het leuks wat Drenthe te bieden heeft.

Bekijk de kamers

WILDLANDS arrangement

In WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen kun je op avontuur in de jungle, savanne én het poolgebied! Een fantastische ervaring voor zowel kinderen als ouders! Bij dit arrangement krijgt u één dag entree tot Wildlands Adventure Zoo. TIP! Maak de ervaring echt compleet door te overnachten in onze speciale Wildlands Luxe themasuite split-level. Een gave suite die kindvriendelijk is! Uiteraard is deze Luxe Themasuite splt-level ook te combineren met een ander arrangement! Er is keuze genoeg! Nieuwsgierig naar de andere arrangementen? Bekijk deze dan hier.

Bekijk het dierenpark arrangement
Kindvriendelijk

Restaurant Drenthe | Stel je eigen kindermenu samen!

Bel Route