VIERT U KERST BIJ ONS?

Kerstbrunch & Kerstbuffet | Gezellig uit eten met Kerst? Geen zin om urenlang in de keuken te staan of ook maar te denken aan een grote berg afwas? Wilt u even lekker onbezorgd genieten van heerlijk eten met geliefden, familie en/of vrienden? Kom de Kerst dan vieren in Drenthe en laat u deze Kerstdagen lekker verwennen in ons gezellige en sfeervolle restaurant in het pittoreske Westerbork.

En speciaal voor kinderen is er tijdens de kerstbrunch en het middagbuffet op beide Kerstdagen kinderanimatie in een aparte ruimte. Zo kunt u als ouder ook onbezorgd genieten!

Kerstbrunch & Kerstbuffet in DrentheKerstbrunch & Kerstbuffet in Drenthe

KERSTBRUNCH

In ons sfeervolle restaurant kunt u genieten van een heerlijke kerstbrunch, waarbij u feestelijk wordt ontvangen door uw gastvrouw of gastheer. Hierna gaat u heerlijk onbeperkt van het buffet genieten. Waarop naast verse soepen, luxe broden, allerlei salades en beleg ook feestelijke gerechten te vinden zijn, zoals: een kerststol, rosbief, wraps, beenham met een honing-mosterdsaus, diverse warme lekkernijen etc.... Ook de dranken melk, karnemelk, versgeperste jus d’orange, espresso, koffie en thee zijn onbeperkt verkrijgbaar.

Beide Kerstdagen
11.00 tot 13.00 uur

Kinderkortingen
Kinderen 0-2 jaar gratis en kinderen 3-11 jaar 50%

Reserveren is gewenst
Vul onder aan de pagina het reserveringsaanvraag formulier in

€ 29,75 p.p.

KERSTBUFFET

Het Kerstbuffet bestaat onder andere uit: een keuze uit 3 soorten soepen, en een grote variëteit aan salades. De vishoek is rijkelijk gevuld met diverse soorten gerookte vis, garnalen, kreeft, haring en ga zo maar door... Er is een uitgebreid assortiment aan heerlijke gedroogde en gerookte koude vleesgerechten, variërend van carpaccio van gebraden rosbief tot luxe hamsoorten, gevogelte, paté en meer... Van schnitzel tot wild, van gamba’s tot zalm. Een kleine opsomming van de grote diversiteit aan warme vlees- en visgerechten. Verder zijn er diverse sauzen te vinden, zowel warm als koud. Ook is er een ruim aanbod aan huisgemaakte vegetarische gerechten. Daarnaast vindt u garnituren op het buffet zoals gebakken aardappelen, frites, groenten, broodjes, boter etc. Voor de kinderen is er een speciale kinderhoek met o.a. frikadelletjes, kipvariantjes, appelmoes en poffertjes met poedersuiker, maar ook gezonde salades & pasta. En natuurlijk mag een heerlijk uitgebreid dessertbuffet niet ontbreken met diverse soorten ambachtelijk ijs, bavarois, fruitsalades, mousse, slagroom en een authentieke ijscokar. Om uw vingers bij af te likken dus!

Beide Kerstdagen
van 14.30 - 17.30 uur (middagbuffet)
van 19.00 - 22.00 uur (avondbuffet)

Kinderkortingen
Kinderen 0-2 jaar gratis en kinderen 3-11 jaar 50%

Reserveren is gewenst
Vul onder aan de pagina het reserveringsaanvraag formulier in

€ 39,75 p.p.
Kerstbrunch & Kerstbuffet in DrentheKerstbrunch & Kerstbuffet in Drenthe

Een impressie van Kerst bij Abdij de Westerburcht

-+
-+
-+

Verifieer met deze som dat u geen robot bent *Bel Route