Kerstborrel in Drenthe op maat op een unieke locatie

Bekijk hier ons aanbod

Kerstborrel

Een arrangement op maat!

Bij Abdij de Westerburcht is alles mogelijk. U wordt uiteraard hartelijk verwelkomd met een feestelijke borrel bijvoorbeeld in de vorm van een flute Drentse heidelikeur met mousserende wijn, of een non-alcoholische cocktail. Heeft u zelf een voorstel voor een aperitief? Ook geen probleem! Tijdens de kerstborrel heeft u de gelegenheid tot vrij drinken. Daarnaast kunt u de kerstborrel uitbreiden met een diner of een hapjesbuffet en de avond afsluiten met een kopje koffie of thee.

Sfeervolle ambiance: de Kapel & de Abdijzaal

Uw Kerstborrel vieren in kloosterse sferen, in onze Kapel of Abdijzaal. Twee prachtige zalen met unieke karakteristieken en van alle gemakken voorzien. Zo zijn beide zalen uitgerust met air-conditioning en een muziekinstallatie. Daarnaast kunt u in beide zalen de gewenste sfeer creëren met onze LED-RGB verlichting. Naast de zalen hebben we ook nog een zijserre waar gebruik van gemaakt kan worden. De totale capaciteit van deze zalen en de serres is 400 personen.

Kapel
Dessert buffet

Wij denken graag met u mee!

Al uw ideeën zijn van harte welkom, wij denken graag met u mee. Neem gerust een kijkje op onze website om te zien wat we nog meer kunnen aanbieden. We dragen graag bij aan die unieke beleving voor u en uw team. Sluit het jaar gezamenlijk met uw team af en ga met z'n allen met frisse wind en gemotiveerd het nieuwe jaar in!

Bel Route