Kerst hotel Drenthe | Lekker eten en gezelligheid!

Dit jaar is het anders dan anders. Alleen de hotelgasten ontvangen we dit jaar in ons restaurant. Zo kan je corona-proof genieten van een heerlijk 5-gangen diner op beide kerstdagen. Toch heerlijk kerst vieren dit jaar met je gezin of geliefde.

We hebben natuurlijk een mooi kerstarrangement voor u samengesteld. Nieuwsgierig geworden? Klik dan op onderstaande button.

Kerstarrangement bekijken?

Reserveer één van onze mooie luxe themasuites!

Een gaaf thema, een extra verdieping met vide, een vrijstaand bad in de kamer en een heerlijke regendouche in de badkamer. Echt genieten, dat doe je in onze luxe thema suites! Gezellig met je partner, of wellicht met het hele gezin. Dat kan namelijk ook op deze kamers. De sofa is in een handomdraai omgetoverd tot slaapbank. Zo kunnen papa en mama beneden slapen en de kinderen boven. En, zowel boven als beneden is een televisie! (Mét Netflix app!)

Bekijk de luxe thema suites
kersthotel drenthe
floaten

Extra ontspannen

Wil je je extra laten verwennen tijdens de kerstdagen? Heb je zin om even helemaal tot rust te komen? Bij Vitalia kan je heerlijke massages boeken, of geniet je meer van een gezichtsbehandeling? Er zijn duobehandelingen mogelijk, zodat je gelijk met je partner hiervan kunt genieten.

Voor de ultieme rust zijn er twee privé floatrooms. Floaten is het gewichtloos en zonder prikkels drijven op zout water in je eigen floatruimte, het lichaamseigen magnesium, de gewichtloosheid, de warmte en rust dragen bij aan ontspanning en balans.

Bekijk hier de verschillende behandelingen

Bel Route