Kerst hotel Drenthe | Lekker eten en gezelligheid!

Ieder jaar is er op beide kerstdagen bij Abdij de Westerburcht een kerstbrunch, middagbuffet en avondbuffet. Deze brunch en buffetten worden opgesteld in onze magische kerstkapel en is ieder jaar weer watertandend lekker! De kerstbrunch vindt op beide dagen plaats van 11.00 tot 13.00 uur, het middagbuffet van 14.30 tot 17.30 uur en het avondbuffet van 19.00 tot 22.00 uur. Voor ieder is er wat wils!

Meer informatie over de kerstbrunch of buffetten? 

Daarnaast is het mogelijk om bij Abdij de Westerburcht het kerstarrangement te reserveren! Verblijf gezellig met je partner, familie of vrienden bij ons in het hotel en geniet van de gezelligheid! Elke avond kun je gebruikmaken van het kerstbuffet en omdat deze zo groot is kan je beide avonden compleet iets anders nemen. Tenzij je favoriete gerecht er tussen zit natuurlijk, hier kan je op beide avonden dan onbeperkt van smullen!

Kerstarrangement bekijken? 

En natuurlijk is er voor de kinderen ook van alles te doen! Voor wie bij ons het kerstarrangement boekt, ligt er natuurlijk een cadeautje onder de boom. 

kersthotel drenthe

Reserveer één van onze nieuwe luxe themasuites!

Een gaaf thema, een extra verdieping met vide, een vrijstaand bad in de kamer en een heerlijke regendouche in de badkamer. Echt genieten, dat doe je in onze nieuwe luxe thema suites! Wees één van de eersten om in deze kamer te verblijven met het kerstarrangement. Gezellig met je partner, of wellicht met het hele gezin. Dat kan namelijk ook op deze kamers. De sofa is in een handomdraai omgetoverd tot slaapbank. Zo kunnen papa en mama beneden slapen en de kinderen boven. En, zowel boven als beneden is een televisie! (Mét Netflix app!)

Bekijk de luxe thema suites
kersthotel drenthe
Bel Route