Kerst 2020

Let it snow, let it snow, let it snow! Het is weer bijna zo ver, de kerst komt er weer aan! Bij Abdij de Westerburcht houden we van de kerst, en dat laten we graag zien! Elke winter wordt de Westerburcht weer omgetoverd tot een waar kerstparadijs. Kerstbomen, kaarsjes, kerstlichtjes, kerstmutsen, wie weet kom je zelfs de kerstman wel tegen! Wie net zo dol is op de kerstdagen als wij, is bij ons meer dan welkom! 

Kerst

Overnachten in kerstsfeer tijdens uw kerstarrangement! 

  • Ontvangst met een kop warme chocolademelk met slagroom
  • Verblijf in een Tweepersoonskamer
  • Elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Elke avond een 3-gangen marktmenu (m.u.v. beide Kerstdagen)
  • Op beide Kerstdagen een uitgebreid Kerstbuffet
  • Natuurhistorische wandelroute Westerbork
Lees meer over ons Kerstarrangement

Een kleine impressie van kerst bij Abdij de Westerburcht 

Kerstbrunch

Bij kerst hoort natuurlijk lekker (en veel!) eten! Bij Abdij de Westerburcht bieden we elk jaar een heerlijke kerstbrunch aan! U wordt natuurlijk feestelijk ontvangen en daarna kunt u onbeperkt genieten van het buffet! Naast verse soepen zijn er luxe broden, beleg, salades en natuurlijk feestelijke gerechten als een kerststol, rosbief, wraps, beenham met honing-mosterdsaus, diverse warme lekkernijen en ga zo maar door! Ook de dranken melk, karnemelk, versgeperste jus d'orange, thee, verschillende koffiesoorten zoals gewone koffie, cappuccino of latte macchiato zijn onbeperkt verkrijgbaar. 

Beide kerstdagen van 11.00 tot 13.00 uur.

Kinderen 0-2 jaar gratis en kinderen 3-11 jaar 50% korting. 

Meer lezen over onze kerstbrunch
Kerstbrunch
Kerstbuffet

Kerstbuffet

Natuurlijk is er ook iedere middag en avond een kerstbuffet! Onder andere bestaat het buffet uit: verse soepen, salades, een vishoek, vleeshoek en ga zo maar door! Daarnaast is er ook een groot aantal vegetarische gerechten. Daarnaast zijn er gebakken aardappelen, frites, groenten, broodjes, boter etc. Voor de kinderen is er een speciale kinderhoek. Uiteraard mag een heerlijk uitgebreid dessertbuffet niet ontbreken!

Beide Kerstdagen van 14.30 tot 17.00 uur (middagbuffet) en van 19.00 - 22.00 uur (avondbuffet). 

Kinderen 0-2 jaar gratis en kinderen 3-11 jaar 50% korting. 

Meer lezen over ons kerstbuffet
Bel Route