Hotelkamer met bubbelbad | Kom heerlijk tot rust

Hotelkamer met bubbelbad of met vrijstaand bad

Bij ons kun je kiezen! Wil je een bubbelbad? Dan kies je voor één van onze luxe themakamers of beauty & wellnesskamers. Wil jij liever een bad ín de kamer? Dan is een luxe themasuite iets voor jou! In deze luxe themasuite staat het bed namelijk in het leefgedeelte van de kamer zelf en kun je heerlijk vanuit je bad televisie kijken. 

Op en top genieten!

Bekijk de luxe themasuite
Hotelkamer met bubbelbad
Hotelkamer met bubbelbad

Beauty & Wellness

Je hebt de term nu een aantal keren voorbij horen komen. Maar wat is het nu eigenlijk? 'De Beauty & Wellness kamer'. Dit is een kamertype die volledig gericht is op het thema beauty & wellness. Onze buren zijn namelijk Vitalia Beauty & Wellness en hier kun je heerlijk genieten van diverse wellnessmogelijkheden en beautybehandelingen. Ook dit is een hotelkamer met bubbelbad.

Wat maakt de Beauty & Wellness kamer speciaal? 
Er zijn drie beauty & wellnesskamers, met ieder een eigen karakter. Zo is er: De Drentse Zonsopgang, Het Drentse Bos en De Drentse Heide. Iedere kamer heeft een bubbelbad (De Drentse Heide zelfs in de kamer) en daarnaast beschikt iedere kamer over een Sentavi sunshower, waarmee je bruin kunt worden onder de douche. 

Bekijk dit kamertype

Hotelkamer zonder bad, maar mét sauna

Voor de echte sauna liefhebbers, hebben wij kamers met een sauna. Deze kamers zijn geheel gethematiseerd in kloosterstijl. Deze kamers hebben een deur naar buiten met daar een terrasje en een privé-sauna. Hier kun je onbeperkt gebruik van maken. Wil jij per se een hotelkamer met bubbelbad? Dan is deze helaas niet geschikt. 

Wil jij liever naar een grotere sauna? Dan kan je overwegen om een bezoekje te brengen aan Vitalia. Hier is een Drents Saunaplein met diverse soorten sauna's. Bij mooi weer kan je ook gebruikmaken van de ligbedden op het dakterras!

Kloosterkamer met sauna bekijken
hotelkamer zonder bubbelbad
100%
min
57%
hotelkamer met bubbelbad

Wat is er in de omgeving te doen?

In de omgeving is onwijs veel te doen. We zitten dan ook op een ideale locatie, echt in het hartje van Drenthe: de oerprovincie. Je kunt hier heerlijk fietsen en wandelen, vanaf het hotel loop je zo het bos in. Steek je een stukje heideveld over, dan beland je in Orvelte. Een museumdorp met Saksische boerderijen en diverse ambachten van vroeger. Andere bezienswaardigheden zijn het Hunebedcentrum in Borger, het Drents Museum in Assen, WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen, Herinneringscentrum Kamp Westerbork, Ellert en Brammert in Schoonoord, het Gevangenismuseum in Veenhuizen en ga zo maar door! Overdag lekker op avontuur en 's avonds genieten van je hotelkamer met bubbelbad.

Kan ik ook een hapje eten bij jullie?

Tuurlijk! Wij hebben een sfeervol restaurant waarbij we gebruikmaken van veel streekproducten in de bereiding van de gerechten. Zo proef je echt een stukje Drenthe. Ook zijn kinderen bij ons van harte welkom, hiervoor hebben we een aparte kinderkaart. Naast het diner, is het ook mogelijk om bij ons te ontbijten, lunchen, borrelen of te genieten van één van onze high's! (High tea, coffee, wine, beer, cocktail).

Meer informatie over het restaurant
hotelkamer met bubbelbad

Alle hotelkamers bekijken?

Bel Route