Hotel Wildlands Drenthe

Wildlands

Hotel Wildlands Drenthe | Bekijk ons Wildlandsarrangement!

Wildlandsarrangement

Wildlandsarrangement | U kunt bij ons het Dierenpark Wildlands arrangement boeken! Hierbij ontvangt u uiteraard een entreebewijs voor Wildlands, en verblijft u op een tweepersoonskamer. Daarnaast kunt u 's ochtends genieten van ons heerlijke uitgebreide ontbijtbuffet en wanneer u 2 nachten bij ons verblijft is er een drie gangen marktmenu bij het arrangement inbegrepen. U wordt bij ons verwelkomd met een welkomstdrankje die u in ons sfeervolle restaurant kunt nuttigen! 

Restaurant

Restaurant | Na een dag vol avontuur kun je bij ons in het restaurant bijkomen en genieten van onze bijzondere menukaart met (h)eerlijke gerechten! Zo maken wij zoveel mogelijk gebruik van streekproducten en wordt er in de bereiding van de gerechten gebruikgemaakt van het trappistenbier van La Trappe, wat zorgt voor een unieke beleving. U kunt bij mooi weer op ons verwarmde gezellige terras dineren, of in ons sfeervolle restaurant. Voor kinderen hebben we voldoende keuzes voor een kindermenu! 

Themakamers

Themakamers | Maak uw hotelverblijf compleet met één van onze luxe themakamers! Zo kunt u kiezen voor de bakkerij, bibliotheek, brouwerij, golfkamer, kleermakerij, timmermanskamer, beauty & wellness kamer, BMW-kamer of suite de Schaapskooi. Elke luxe themakamer beschikt over een bubbelbad. Naast de Luxe themakamers hebben we ook Kloosterkamers én Kloosterkamers met privé sauna. Zo stapt u zo vanuit uw hotelkamer uw eigen sauna in. U kunt uiteraard ook verblijven in één van onze standaard tweepersoonskamers. Dit zijn de kamers die standaard bij het Wildlands Arrangement geboekt worden.

Leeuwen

Hotel Wildlands Drenthe |  Bekijk hier onze hotelkamers

Nieuwsgierig naar onze andere arrangementen? 

Klik dan op één van onderstaande buttons!

High Tea