Hotel Wildlands Drenthe | Verblijf op korte afstand van WILDLANDS

Wildlands

Hotel Wildlands Drenthe | Bekijk ons Wildlandsarrangement!

Wildlandsarrangement

Wildlandsarrangement | U kunt bij ons het Dierenpark Wildlands arrangement boeken! Hierbij ontvangt u uiteraard een entreebewijs voor Wildlands, en verblijft u op een tweepersoonskamer. Daarnaast kunt u 's ochtends genieten van ons heerlijke uitgebreide ontbijtbuffet en wanneer u 2 nachten bij ons verblijft is er een drie gangen marktmenu bij het arrangement inbegrepen. U wordt bij ons verwelkomd met een welkomstdrankje die u in ons sfeervolle restaurant kunt nuttigen! 

Restaurant

Restaurant | Na een dag vol avontuur kun je bij ons in het restaurant bijkomen en genieten van onze bijzondere menukaart met (h)eerlijke gerechten! Zo maken wij zoveel mogelijk gebruik van streekproducten en wordt er in de bereiding van de gerechten gebruikgemaakt van het trappistenbier van La Trappe, wat zorgt voor een unieke beleving. U kunt bij mooi weer op ons verwarmde gezellige terras dineren, of in ons sfeervolle restaurant. Voor kinderen hebben we voldoende keuzes voor een kindermenu! 

Themakamers

Themakamers | Maak uw hotelverblijf compleet met één van onze luxe themakamers! Zo kunt u kiezen voor de bakkerij, bibliotheek, brouwerij, golfkamer, kleermakerij, timmermanskamer, beauty & wellness kamer, BMW-kamer of suite de Schaapskooi. Elke luxe themakamer beschikt over een bubbelbad. Naast de Luxe themakamers hebben we ook Kloosterkamers én Kloosterkamers met privé sauna. Zo stapt u zo vanuit uw hotelkamer uw eigen sauna in. U kunt uiteraard ook verblijven in één van onze standaard tweepersoonskamers. Dit zijn de kamers die standaard bij het Wildlands Arrangement geboekt worden.

Routebeschrijving wildlands

Hoe moeten we rijden? Nou, zo!

1. Vertrek in oostelijke richting op de Hoofdstraat naar de Torenlaan - 450 m

2. Sla rechtsaf naar de Hoogeveenseweg/de N374 - Ga verder op de N374 - 2.2 km

3. Neem de 3e afslag op de rotonde en ga de oprit N381 op - 450 m

4. Voeg in op de N381 - 16.7 km

5. Neem op de rotonde de 2e afslag en rijd door op de N381 - 3.1 km

6. Sla rechtsaf naar de Hondrugweg - 950 m

7. Keer hier om - 450 m

8. Gevonden?

Klik hier voor de routebeschrijving op Google Maps!
Tweestrijd

Vanaf 30 maart opent de nieuwe achtbaan Tweestrijd!

Vooruit óf achteruit race je haast geluidsloos over de baan met wel 60 kilometer per uur! Volgens de directeur wordt het één van de stilste achtbanen ter wereld. Op het moment worden er testritten gemaakt en op 30 maart is de grand opening! Durf jij erin? 

Leeuwen

Hotel Wildlands Drenthe |  Bekijk hier onze hotelkamers

Nieuwsgierig naar onze andere arrangementen? 

Klik dan op één van onderstaande buttons!

High Tea
Bel Route