Hotel met fietsarrangement | Kom tot rust in Drenthe

Terras

Hotel met fietsarrangement | Bekijk het fietsarrangement

fietsen

Drentse fietsvierdaagse arrangement

Abdij de Westerburcht is gelegen in hartje Midden-Drenthe, in het gezellige dorp Westerbork. Ieder jaar wordt in de zomer de Drentse Fietsvierdaagse georganiseerd, waarbij Westerbork één van de startplaatsen is. Wie van ver komt, kan bij Abdij de Westerburcht overnachten. Een groot fietsevenement die jaarlijks duizenden bezoekers trekt. Ook voor kinderen is er een route met verschillende leuke activiteiten. Een feest voor jong én oud.

Fietsvierdaagse arrangement

Culiniair genieten in het restaurant

U kunt heerlijk lunchen of dineren in ons sfeervolle restaurant. Wie een blik in de rondte werpt in het restaurant zal zien dat het uiterlijk afgestemd is op Abdij Koningshoeven in Berkel Enschot waar het trappistenbier La Trappe gebrouwen wordt. Dit trappistenbier wordt gebruikt in de bereiding van een aantal gerechten. Bij mooi weer kan er uiteraard ook plaatsgenomen worden op ons grote verwarmde terras. Naast lunch en diner kunt u ook genieten van een High tea, High wine of High beer. Kortom, alle mogelijkheden om u eens culinair in de watten te leggen.

Restaurant Drenthe
High Tea
Vitalia

Heerlijk ontspannen bij Vitalia 'Beauty & Wellness'

Na een stevige fietstocht kunt u heerlijk tot rust komen in de sauna, of genieten van een massage of schoonheidsbehandeling. Het Wellness plein bestaat uit een zoutsteen sauna, Kelo sauna, stoomsauna, hammam en kleiritueel ruimte, voetenbad, dompelbad, relaxruimte met zelfbedieningsbar en een uniek dakterras met buitendouche.

Wellness

Hotel met fietsarrangement | Bekijk mooie fietsroutes

Nieuwsgierig naar onze andere arrangementen?

Klik dan op één van onderstaande buttons!

High Beer
Bel Route