Ons hotel is geopend | Wat kunt u van ons verwachten?

14 oktober 2020: restaurants moeten weer sluiten maar hotels blijven open.

Wat kunt u als hotel gast bij ons en in de omgeving doen?

Tijdens de persconferentie van dinsdag 13 oktober 2020 vertelde Minister-President Mark Rutte dat restaurants weer moeten sluiten maar dit keer voor 4 weken. Deze aangescherpte coronamaatregelen hebben veel invloed op de horeca maar gelukkig mag ons hotel open blijven. Klik op de button hieronder en lees wat u als hotelgast allemaal kunt doen bij ons en in de omgeving om zo een heerlijk verblijf te hebben.

lees hier

Ondanks het Coronavirus is het hotel geopend! Wat kunt u van ons verwachten?

Wij doen natuurlijk niets liever dan u verwelkomen in ons hotel maar wij kunnen ons goed voorstellen dat het tijdens deze periode wat spannender is om een hotel te bezoeken. Wij geven daarom graag wat meer duidelijkheid om zo enige twijfel weg te nemen. Want ondanks het Coronavirus kunt u nog steeds zoveel doen en genieten van de ruimte die Drenthe te bieden heeft.

Wij volgen strikt de regels van de Noodverordening van de Veiligheidsregio Noord voor zowel u als onze eigen veiligheid. Wanneer u zich goed voelt bent u van harte welkom bij ons. Voelt u zich ziek? Dan verwelkomen wij u graag een andere keer.

Uitserveren op afstand

Voor onze hotel gasten is een gedeelte van ons restaurant beschikbaar voor ontbijt (ook vroeg ontbijt voor zakelijke gasten) en diner. Uiteraard nemen wij wel gepaste maatregelen volgens richtlijnen Veiligheidsregio Noord (o.a. afstand tussen tafels, verplichting tot desinfecteren bij entree hotel en restaurant.

Het ontbijt serveren wij in buffetvorm in één van onze voormalige vergaderzalen. Op deze manier is alles heel ruimtelijk ingericht en kan iedereen op zijn/haar gemak overal langslopen.

U kunt weer schoonheidsbehandelingen en floatsessies boeken!

Waarom de natuur in?

Groen doet een mens goed. “Even het hoofd leegmaken” is een veelgenoemde reden waarom mensen gaan wandelen in de natuur. Regelmatig je versteende omgeving omruilen voor een natuurgebied is belangrijk voor je mentale gezondheid. Van onze bevolking woont twee derde in een verstedelijkt gebied. Wonen in een bruisende omgeving heeft zo z’n voordelen. Je brein wordt alleen een stuk minder blij van een betonnen jungle met de bijbehorende prikkels.

Onderzoek uit Schotland toont aan dat onze hersenen kalmer worden wanneer we door de natuur wandelen. “Onze hersenen hebben minder moeite om een groene omgeving in ons op te nemen”, zeggen de onderzoekers. “Hierdoor heeft je brein meer ruimte voor reflectie”.

Meer lezen over dit onderwerp

Heerlijk een paar dagen er tussenuit!

We hebben ontzettend gave hotelkamers om even een paar dagen te genieten, die ook allemaal voorzien zijn van een koelkastje, koffie & thee faciliteiten en een interactieve breedbeeld televisie (met o.a. Netflixapp). Vanuit ons hotel kunt u heerlijk wandelend of op de fiets van de prachtige omgeving genieten. Uiteraard hebben wij routes beschikbaar en bij de receptie kunt u ook fietsen en e-bikes huren.

Wandelen & Fietsen in Drenthe

Drenthe is de ideale provincie om naar toe te gaan om de rust en ruimte op te zoeken. Zelfs als je je best doet dan kom je bijna niemand tegen!

Wij verhuren normale dames- en herenfietsen voor € 8.50 per persoon per dag. Liever met ondersteuning fietsen? Ga er dan op uit met onze elektrische fietsen voor € 22.50 per persoon per dag.

Niet bekend in de buurt? Dat is geen probleem want wij hebben voldoende gratis fiets- en wandelroutes klaarliggen bij de receptie.

Onderweg kunt u niet ergens stoppen om een lunch te bestellen. Daar hebben wij wat op gevonden! Tijdens uw ontbijt kunt u zelf een overheerlijk lunchpakket samenstellen en meenemen voor de middag.

Bekijk ook eens onze fietsarrangementen!

Heeft u een vraag?

Floaten

Er kan weer een floatsessie worden geboekt! Maar wat is het?

Floaten is het gewichtloos en zonder prikkels drijven op zout water in je eigen floatruimte. Het lichaamseigen magnesium, de gewichtloosheid, de warmte en rust dragen bij aan ontspanning en balans. Het helpt ook om het immuunsysteem te stimuleren/versterken.

Er is geen contact met anderen en de 1.5 meter regel wordt gegarandeerd. Volgens Dhr. P. Molenaar van het RIVM en andere virologen kan het virus niet overleven in een warme en vochtige omgeving. Na iedere floatsessie wordt het water via het systeem gefilterd en gedesinfecteerd waardoor virussen geen kans op overleving hebben. Uiteraard worden alle oppervlaktes die aangeraakt kunnen worden grondig gereinigd.

lees meer
Bel Route