Hotel Drenthe

Vooraanzicht

Hotel Drenthe | Bekijk de hotelkamers

Restaurant

Restaurant |  Niet alleen vindt u La Trappe bij ons terug op de tap, er wordt ook gebruik van gemaakt bij de bereiding van gerechten. De rijke, complexe smaak van de verschillende trappistenbieren geven een extra dimensie aan de meest diverse gerechten van onze menukaart. Daarnaast koken wij graag met streekproducten uit Drenthe. Zo kunt u bij ons genieten van (h)eerlijke gerechten. In de zomer kunt u heerlijk dineren op ons gezellige terras. Wanneer het 's avonds snel afkoelt kunt u gerust blijven zitten, ons terras wordt op veel plekken verwarmd waardoor u tot in de late uurtjes kunt blijven genieten. Wordt het u te koud, dan kunt u binnen bij onze lounge met openhaard opwarmen. 

Hotelkamers

Hotelkamers | U kunt bij ons kiezen uit bijzondere hotelkamers. Uiteraard beschikken wij over de nodige standaard tweepersoonskamers. Daarnaast hebben we kloosterkamers, welke volledig en tot in detail in de symboliek van het klooster zijn ingericht. Enkele van deze kloosterkamers hebben een moderne update gekregen, door toevoeging van een privé-sauna met terras. Zo stapt u zo vanuit uw hotelkamer de sauna in. Wilt u een luxere kamer, dan kunt u kiezen voor één van onze luxe themakamers met bubbelbad. Zo kunt u kiezen uit: de bibliotheek, de bakkerij, de BMW-kamer, de brouwerij, de timmermanskamer, de St. Andrews golfkamer, de kleermakerskamer, de Beauty & Wellness kamer (met sunshower) of suite de Schaapskooi.  

Sauna & Wellness

Sauna & Wellness | Bij Vitalia Beauty & Wellness kunt u terecht voor diverse massages of beautybehandelingen. Daarnaast kunt u heerlijk tot rust komen in één van de sauna's op het saunaplein, met onder andere een Kelosauna, zoutsteensauna, stoomsauna en een ruimte voor Hammam en Rhassoul behandelingen. Een relaxruimte met sappenbar en zonnedakterras maken uw wellnessbeleving compleet. U vindt Vitalia Beauty & Wellness direct naast het hotel. 

Restaurant Drenthe | Heerlijk dineren in ons sfeervolle restaurant 

Terras

Hotel Drenthe | Bekijk onze arrangementen

Bel Route