Golf Arrangement | Sla een balletje op één van de golfbanen

Golf Arrangement | Speel op de mooiste golfbanen in Drenthe in combinatie met een verblijf in ons hotel. Speel golf in de prachtige natuur en geniet van de rust en ruimte in Drenthe. Wij bieden u een selectie van de beste 18-holes golfparken in de regio aan. Als preferred partner reserveert men met voorrang starttijden voor u.

HEEFT U UW FAVORIETE GOLFBAAN AL ONTDEKT?

GOLF ARRANGEMENT

  • Welkomstdrankje
  • Verblijf in een Comfort kamer
  • Elke ochtend een uitgebreid ontbijt
  • 1 maal een 4-gangen culinair menu op de 2e avond

Let op: De greenfees zijn niet inbegrepen en kunt u zelf reserveren bij de desbetreffende golfbanen. U kunt vermelden dat u bij ons overnacht waardoor u het gereduceerde tarief betaalt.

(Ook boekbaar voor één persoon met verblijf op een éénpersoonskamer. Hiervoor geldt een toeslag van € 16.00 p.n.)

Bij een overnachting op vrijdag of zaterdag rekenen we een toeslag van € 5.00 per persoon per nacht.

Vanaf € 130,- p.p.
Golf
3-daags (2 nachten)
€ 130,00 p.p.
4-daags (3 nachten)
€ 178,00 p.p.

DE MOOISTE GOLFBANEN IN DRENTHE EN OMGEVING

Een starttijd bij één van de golfbanen dient u zelf te reserveren. Geef hierbij aan dat u bij ons overnacht voor de korting op de greenfee. De speciale Abdij de Westerburcht kortingstarieven zijn bij de desbetreffende golfbanen bekend.


Bijzonderheden:

  • Bij golfclub de Semslanden worden er geen vaste starttijden gehanteerd. De afgesproken tijd is altijd 'op' of 'omstreeks'.
  • Helaas kunnen wij geen handicarts/buggy's voor u reserveren bij de golfbanen. Indien u een handicart/buggy wenst kunt u zelf contact opnemen met de desbetreffende golfbaan.
Golfbanen in Drenthe

Golfbaan in Drenthe

Streekproducten, verse jus en nog veel meer!

Het uitgebreide ontbijt bestaat uit diverse broodsoorten, bolletjes, heerlijk warme broodjes uit de oven, beschuit, ontbijtkoek, verse vleeswaren en kaassoorten, diverse soorten (zoet) beleg, gekookte eieren (zowel zacht als hard!), (vruchten-) kwark, vers fruit, melk, karnemelk, verse jus d'orange, verschillende soorten koffie en thee! Kortom, voor ieder wat wils!

Bel Route