Fiets overnachting | Een paar dagen genieten van de natuur

Fietsen

Fiets overnachting | Bekijk onze hotelkamers

Drentse natuur

Drenthe staat bekend om haar prachtige natuur. De veelzijdigheid zorgt ervoor dat mensen graag terug komen om te genieten van de rust. Abdij de Westerburcht is midden in Drenthe gevestigd, vanuit het hotel fietst u hier zo de natuur in. Er zijn prachtige fietsroutes die starten vanuit Abdij de Westerburcht.

Arrangementen

U kunt bij ons verschillende arrangementen boeken. Zo kunt u kiezen voor ons Fiets arrangement, maar u kunt ook een ander arrangement boeken, bijvoorbeeld het Romantisch Arrangement of het Culinair Arrangement. Voor gezinnen met kinderen is het bij Abdij de Westerburcht ook goed vertoeven. Voornamelijk de Thema Suites zijn hier uitstekend voor geschikt. Ga met het hele gezin op pad.

Restaurant

Voor de innerlijke mens wordt ook goed gezorgd, zo kunt u bij ons in de ochtend heerlijk ontbijten, 's middags lunchen en in de avond kunt u aanschuiven voor een culinair diner. In ons restaurant wordt gebruik gemaakt van (h)eerlijke producten én trappistenbier! Dat zorgt ervoor dat dineren bij Abdij de Westerburcht een unieke beleving wordt.

Proeflokaal

High Wine of High Beer

U kunt ook gezellig genieten van een High Wine of High Beer in ons sfeervolle restaurant, óf op het terras. Door onze heaters en tafelhaardjes kunt u tot laat in de avond op het terras blijven zitten. De High Wine of High Beer is een preuvenement van 3 glazen huiswijn of bier met bijpassende hapjes. Een leuke toevoeging aan uw hotelverblijf.

Fiets overnachting | Bekijk onze arrangementen

Bel Route