Gethematiseerde familiekamer voor het hele gezin

Het Boomkroonpad

Geen last van hoogtevrees? Ga dan eens wandelen langs de hoogste toppen van de bomen op het Boomkroonpad in Borger. Toch liever niet de hoogte in? Pak dan de fiets en kijk wat het uitgestrekte gebied te bieden heeft.

Wildlands Adventure Zoo

Reis door de waanzinnige jungle waar je de mooiste dieren treft en de spannendste avonturen beleeft. Ga daarna verder door de savanne waar de giraffen al op je staan te wachten en sluit af met het poolgebied waar zoveel te ontdekken valt onder en boven water. Een avontuurlijk dierenpark voor jong en oud!

Joytime Vrijetijdsactiviteiten

Heb het lef om te klimmen tussen de toppen van de bomen bij het Klimpark in Grolloo! De ANWB heeft dit als het leukste uitje van Drenthe beoordeeld in 2018. Daarnaast kun je ook gaan boogschieten of mountainbiken. Heerlijk buiten in de Drentse natuur!

Bekijk hieronder hoe de familiekamer "Vincent van Gogh" eruit ziet!

Luxe Thema Suites
Familiekamer

  • Twee verdiepingen (vide)
  • Tweepersoons Kingsize boxspringbed (1.80 x 2.10m)
  • Vrijstaand bad
  • Badkamer met regendouche, föhn, toilet en wasbak
  • Comfortabele tweepersoons slaapbank
  • Twee Smart TV's met Netflix applicatie

Culinair eten met het hele gezin!

Bij ons kunt u heerlijk dineren in het restaurant, maar ook de kindjes kunnen bij ons genieten van onze super gave kinderkaart! Deze is namelijk naast een menukaart ook een kleurplaat! Zo kun je tijdens het inkleuren van de plaatjes beslissen over wat je gaat eten! Hebben papa en mama een 3-gangen diner gereserveerd? Dat kan jij ook! Voor kindjes hebben wij namelijk ook een speciaal 2- of 3 gangen menu! Zo kunnen jullie allemaal gezellig samen eten.

Bekijk de menukaart! Bekijk de kinderkaart!

Arrangementen voor het hele gezin met actieve uitjes & lekkernijen

Arrangementen voor het hele gezin | Even lekker eropuit met het gezin? Niet te lang maar ook niet te kort een paar dagen weg? Dat kan! Wij hebben 3 verschillende arrangementen samengesteld met onder andere actieve uitjes en een lekkere High Tea met spelelement.

Arrangementen voor het hele gezin
Bel Route