Familiehotel Drenthe | Ga samen op avontuur!

familiehotel drenthe

Wat is er allemaal te doen in Drenthe?

Misschien kunnen we beter vragen, wat er níét te doen is in Drenthe? Voor iedereen is hier wel wat leuks te beleven, maar vooral voor kinderen is het een erg leuke provincie! Nog op geen 4 kilometer afstand is het Museumdorpje Orvelte te vinden, waar ook een kleine dierentuin is met allerlei spannende dieren zoals vogelspinnen en slangen! Reserveer de Culinaire wandelspeurtocht welke start met koffie, thee of ranja en gebak en die met een avontuurlijke wandelkaart leidt via de mooiste weggetjes over heide en door bos naar Orvelte, waar je een soepje eet en bij terugkomst krijg je een lekker hapje in ons restaurant! Zo geef je een bijzondere draai aan jullie dag!

Lees wat er nog meer te doen is in Drenthe

Welke kamers zijn geschikt voor families?

Voor families hebben wij speciale familiekamers, namelijk de Luxe Thema Suites split-level. Dit zijn kamers met een extra verdieping en een vide. In deze kamer vind je een vrijstaand bad op de bovenverdieping en een slaapsofa, welke zowel te gebruiken is als bank en als bed. Iedere suite is voorzien van een gaaf Drents thema! Zo kun je kiezen uit de Gevangenismuseum kamer, Vincent van Gogh in Drenthe kamer, TT-circuit kamer, Rondje Drenthe kamer en Wildlands kamer.

Meer informatie over deze kamer
Rondje Drenthe

Direct een familiekamer reserveren? Dat kan!

Wildlands Luxe Thema Suite

Beleef de ultieme WILDLANDS ervaring!

Hoe gaaf zou het zijn, overdag met het gezin naar Adventure Zoo Wildlands en bij terugkomst in jullie kamer verder op avontuur! Je zult het niet geloven, maar wij hebben een échte Wildlandskamer. Voor wie van dieren, avontuur maar ook van luxe houdt! Reserveer het Wildlands arrangement op de Wildlandskamer en jullie ervaring is compleet! (Natuurlijk kun je bij dit arrangement ook voor één van de andere gave thema's kiezen!)

Bekijk het Wildlands Arrangement

Ook de kindjes kunnen culinair dineren bij ons!

Niet alleen papa's en mama's kunnen chique bij ons dineren, ook voor de kindjes tovert onze chef-kok een voortreffelijk menu uit zijn mouw! Bij ons kunnen kinderen samen met de ouders kiezen voor een diner met meerdere gangen. De menukaart voor de kinderen ligt al klaar op de tafel, namelijk in de vorm van een placemet kleurplaat met kleurpotloodjes! Nieuwsgierig hoe dat er precies uit ziet?

Nou, zo! De menukaart bekijken
Bel Route