DTM | Combineer een overnachting met de race

DTM

De DTM gaat in 2021 over op GT3 gebaseerde auto’s. Wil je dit jaar de DTM meemaken? Boek dan een kamer van 17-19 september 2021 bij ons, want dan is de DTM te zien op het Circuit in Assen.

De DTM is in Europa een van de grootste/ belangrijkste toerwagen kampioenschappen. Het wordt samen met het WTCC gezien als de Formule 1 van de toerwagens. De afkorting staat sinds 2000 voor Deutsche Tourenwagen-Masters. Daarvoor stond ze voor Deutsche Tourenwagen Meisterschaft.

Overnacht in een prachtige kamer vlakbij de DTM Races

Overnachting combineren met de DTM?

Dan bent u bij ons aan het goede adres. Op slechts 18 km bent u maar verwijderd van het TT Circuit.

Eerst heerlijk ontbijten, er staat een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar, voordat er naar het Circuit gegaan wordt. Het is mogelijk om een lunchpakketje mee te nemen, zo kun je dan alle wedstrijden zien, zonder van je plek te hoeven gaan om wat te eten.

Als de races zijn afgelopen, weer terug naar het hotel en genieten van een heerlijk diner. Dit kan in ons restaurant of op ons (verwarmde) terras.

Toe aan extra ontspanning? Boek dan een kamer met privésauna & terras. Heerlijk in je eigen sauna die op het terras staat van je hotelkamer. Ga je liever in bad? Kies dan in een Luxe Themakamer, deze is voorzien van een bubbelbad. Of de Luxe Thema Suites, deze heeft een vrijstaand bad in de kamer, waar je zelfs in bad televisie kunt kijken. We hebben verschillende thema's, waaronder het TT Circuit Assen, Vincent van Gogh of de Wildlandskamer.

Nieuwsgierig geworden? Kijk hieronder naar de hotelkamers.

hotelkamers
boek nu
DTM

We werken met digitale sleutels, dus mocht je toch laat aankomen omdat je nog even in Assen blijft, dan kun je via je eigen telefoon de hotelkamer binnenkomen. Hoe handig is dat? Klik hier voor meer informatie.

Niet iedereen is in het bezit van een smartphone. Daar hebben we natuurlijk een oplossing voor. We kunnen altijd nog de kamerpassen gebruiken om zo op uw hotelkamer te komen.

Bel Route