Bruiloft op Maat

TROUWLOCATIE IN DRENTHE

Wilt u de huwelijksplechtigheid op een bijzondere en intieme locatie laten plaatsvinden? Onze romantische kapel met glas-in-lood armaturen is een prachtige trouwlocatie! Of wilt u trouwen in een kerk? De prachtige Stefanuskerk van Westerbork staat tegenover onze locatie en ideaal te combineren voor een onvergetelijke dag!

Trouwlocatie in Drenthe

HUWELIJKSDINER IN DRENTHE

Ook bent u bij Abdij de Westerburcht aan het juiste adres om volledig in stijl te dineren met jullie gasten tijdens het huwelijksdiner. Een moment van ontspanning, speeches en gezellig bijpraten. Een uitgeserveerd diner of een uitgebreid buffet is beide mogelijk. Onze koks koken graag met streekproducten uit Drenthe en soms ook met trappistenbieren. Want de rijke, complexe smaak van deze trappistenbieren geeft een extra dimensie aan de meest diverse gerechten.

Huwelijksdiner in Drenthe

HUWELIJKSNACHT IN DRENTHE

Sluit de mooiste dag van uw leven op een romantische en ontspannen manier af met alles erop en eraan en overnacht in één van onze romantische Luxe Themakamers met bubbelbad. Speciaal voor u hebben wij een romantisch honeymoon arrangement samengesteld. En heeft u gasten die van ver moeten komen dan zijn er ook voldoende overnachtingsmogelijkheden voor uw bruiloftsgasten.

BEKIJK HIER HET HONEYMOON ARRANGEMENT
Huwelijksnacht in Drenthe
Bel Route