Best of the best hotel

Best of the best hotel

Beste hotel in romantische arrangementen

Travelers' Choice 2022

De Travelers Choice awards zijn awards die elk jaar worden uitgereikt aan de favoriete verblijven van reizigers, van gezinsvriendelijke resorts tot verborgen pareltjes. Of je dus opzoek bent naar comfortabele bedden, een prachtig uitzicht of luxe voorzieningen, hier vind je het allemaal.

Zoals de naam al aangeeft gaat het bij de Travelers' Choice awards (Best of the Best) om de hotels met de beste beoordeling van gasten. Er wordt beoordeeld op verschillende onderdelen, zodat gasten specifiek kunnen kijken naar het beste hotel in de gewenste categorie.

Als hotel Abdij de Westerburcht zijn we dit jaar geëindigd op plek 7 van beste romantiek hotels in Nederland. We zijn er natuurlijk ontzettend trots op dat wij door onze gasten zijn verkozen tot één van de beste Romantische hotels van Nederland.

Beoordeling door gasten

Vanaf dit jaar staan wij als hotel op de 1e plaats in onze regio, dit met maar liefst een gemiddelde van 4,5 uit 5,0 bollen!

De 'Best of the Best' award die we gewonnen hebben komt voort uit de beoordeling van stellen, deze doelgroep bedraagt maar liefst 44% van de gasten die dit jaar beoordelingen hebben achter gelaten. Maar liefst 84% van alle beoordelingen van het afgelopen jaar zijn 5.0 bollen, waar we uiteraard erg trots op zijn.

Gasten zijn vooral lovend over de kamers, de slaapkwaliteit, de locatie, de service en de prijs-kwaliteit verhouding.

We willen uiteraard alle gasten die deze mooie beoordelingen hebben gegeven bedanken voor deze prachtige award. Verder zijn we natuurlijk ontzettend trots op ons team dat ze de gastvrijheid en professionaliteit van ons bedrijf uitstralen.

Klik hier voor alle arrangementen
Best of the best hotel
Bel Route