Laat u verrassen met een arrangement Drenthe

Arrangement Drenthe | In Drenthe valt zoveel te beleven! Naast de prachtige natuur zijn er ook heel veel leuke musea, bezienswaardighedenen actieve uitjes in de buitenlucht voor een gezellige dag uit in Drenthe. Daarom hebben we vele arrangementen samengesteld, zodat iedereen op zijn/haar eigen manier Drenthe kan ontdekkken.

Bekijk ons overzicht van arrangementen in Drenthe

wandel arrangement Drenthe

Wandel arrangement Drenthe

In de provincie Drenthe vindt u vele wandelroutes door de uitgestrekte weides en bossen. Na een stevige of ontspannende wandeling kunt u tot rust komen in ons hotel-restaurant in Westerbork, hartje Drenthe. We hebben een speciaal GPS wandel arrangement gemaakt met de mooiste wandelroutes van 10 tot 30 kilometer. U verblijft 2 of 3 nachten in een tweepersoonskamer in ons hotel. Elke ochtend kunt u aanschuiven aan het uitgebreide ontbijtbuffet en krijgt u een lunchpakket voor onderweg mee. En op de tweede avond krijgt een heerlijk 3-gangen marktmenu. 

Dus bent u een echte wandelfanaat en houdt u van een mooie natuur, kies dan voor het wandelarrangement Drenthe en geniet!

GPS wandel arrangement

Fiets arrangement Drenthe

Als u van fietsen houdt, dan bent u in Drenthe op de perfecte plek. Talloze fietsroutes brengen u naar de mooiste plekjes. Wij bieden u een arrangement aan waarbij u de magie van Drenthe al fietsend kunt ontdekken.

Het fiets arrangement bestaat uit:

  • Welkomstdrankje
  • Verblijf in een Tweepersoonskamer
  • Elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Elke avond een wisselend 3-gangen marktmenu
  • Alle dagen huurfietsen
  • ANWB Fietsroute
  • Knooppuntenkaart DrentheFiets arrangement

Fiets arrangement Drenthe
Sauna arrangement Drenthe

Sauna relax arrangement

Geniet van een heerlijk relax & wellness weekend in Drenthe. Kom tot rust in één van de sauna's op het Saunaplein van Vitalia Beauty & Wellness. Stelt u zich eens voor dat u zo vanaf uw hotelkamer in uw badjas naar het Saunaplein loopt.

Het Saunaplein bestaat uit een Kelosauna, zoutsteensauna, stoomsauna en een ruimte voor Hammam en Rhassoul behandelingen. Een relaxruimte met sappenbar en zonnedakterras maken de wellnessbeleving compleet. Op het unieke dakterras met buitendouche kunt u ook lekker bijkomen in de Drentse buitenlucht met uitzicht over Westerbork.

Sauna relax arrangement

Restaurant Drenthe | Heerlijk dineren in ons sfeervolle restaurant

Bel Route